Cocoon Start

brand

Eenvoudige verzekering helemaal op uw maat met 3 maanden korting het eerste jaar voor iedereen jonger dan 36

Voor elke studio of appartement van maximaal 2 slaapkamers

Laptop en tv van minstens 19 inch omnium verzekerd

Voor wie is dit pakket bedoeld?

Dit pakket is ideaal voor jonge huurders die optimaal beschermd willen zijn als ze een studio of appartement met maximaal 2 slaapkamers huren.
>> Indien u een huis huurt, een appartement met 3 of meer kamers of u wil genieten van een meer uitgebreide dekking, bieden wij de flexibele formule woningverzekering Cocoon flex aan.

Wat omvat deze woningverzekering voor huurders?

Met Cocoon Start van DVV Verzekeringen kiest u voor een combinatie van verzekeringen én exclusieve voordelen speciaal voor jonge huurders. Daardoor bent u verzekerd tegen:

 • Huurdersaansprakelijkheid, bijvoorbeeld als een groot waterlek onder uw gootsteen schade aan het gebouw veroorzaakt. Dankzij de huurdersaansprakelijkheid is uw aansprakelijkheid tegenover de eigenaar dus gedekt.
 • Inboedelverzekering, bijvoorbeeld als een brand in uw droogkast uw spullen beschadigt.
 • Engelse franchise, waarmee u vermijdt dat u 265 euro betaalt bij een schadegeval
 • Waarborg Media, die uw laptop, tablet en uw LED of Smart TV van minstens 19 inch dekt tegen ALLE risico’s.
 • 24/24 bijstand via 0800 93 300 om, bijvoorbeeld, dringende maatregelen te nemen om te vermijden dat er nog meer schade is.

Uitsluitingen en beperkingen

 • Schade na een waterlek veroorzaakt door leidingen in de muur zijn ten laste van de eigenaar.
 • Met Cocoon Start zijn de huurwoning en de inboedel verzekerd. Voor de inboedel geldt er een limiet van max. 25.000 euro.
 • Voor de tussenkomst van de slotenmaker vergoeden we maximaal 260 euro.
 • De formule Cocoon Start dekt de diefstal van uw inboedel niet. Als u verzekerd wil zijn tegen diefstal, dan moet u de woningverzekering Cocoon Flex met de optie Diefstal onderschrijven.

Franchise

 • Met het systeem van de Engelse franchise komen we niet tussen voor schade die de franchise van 265 euro niet overschrijdt, maar vergoeden we alles als de schade groter is dan dit bedrag. Dit bedrag wordt geïndexeerd en evolueert met de index van de consumptieprijzen.
 • De bedragen van de vermelde limieten van de dekking worden geïndexeerd en zijn van 2020. Ze evolueren  met de index van de consumptieprijzen.

Goed om te weten
De woningverzekering Cocoon Start (formule van het product Cocoon Flex) wordt afgesloten voor 1 jaar en stilzwijgend verlengd met opeenvolgende periodes van 1 jaar. Het verzekeringscontract is onderworpen aan het Belgisch recht. De bijzondere en algemene voorwaarden hebben voorrang op de commerciële brochures.

Bekijk hier

 

De woningverzekering Cocoon Start is een formule van het product Cocoon Flex, een verzekeringsproduct van DVV, een merk- en handelsnaam van Belins NV, Karel Rogierplein 11, 1210 Brussel - RPR Brussel BTW BE 0405.764.064, IBAN BE82 7995 5181 0568, BIC GKCCBEBB - een verzekeringsonderneming toegelaten onder nr. 0037.

* 25% korting (overeenkomstig met 3 maanden cadeau) op de eerste jaarpremie van een nieuwe woningverzekering Cocoon Flex of Cocoon Start voor jongeren tot en met 35 jaar als u intekent tussen 22/03/2021 en 31/12/2021 inbegrepen. Dit aanbod is geldig op voorwaarde dat DVV verzekeringen het risico aanvaardt.

 

Hoeveel kost Cocoon Start?

Slechts

€ 14,50 /maand

Prijs zonder korting